Späť

Začiatok dobrý, všetko dobré

Aj tak by sa dal charakterizovať úvod roka v STEMI. Okrem vylepšovania našej aplikácie po technologickej stránke sme sa sústredili aj na jej prezentáciu pred tými najpovolanejšími – lekármi a záchranármi.

Počas apríla sme sa zúčastnili hneď dvoch akcií. Začiatkom mesiaca to bol X. Kongres urgentnej medicíny a medicíny katastrof v slovenských Vyhniach. Celý kongres bol venovaný témam akútnej kardiológie, urgentného príjmu, traumy, odporúčaným postupom, KPR a akútnej nefrológii. Počas 3 dní odznelo 54 prednášok od špičkových kardiológov a neurológov. Na kongrese nás zastupoval náš CEO – Milan a COO – Peter. Aj vďaka účastníkom kongresu sme získali nové podnety na vylepšenia aplikácie, ako aj niekoľko veľmi pozitívnych feedbackov priamo z praxe.

STEMI CEO a CTO Koncom apríla sa náš STEMI team zúčastnil na Brněnských dňoch urgentnej medicíny.

Kongres bol venovaný problematike ultrasonografie v urgentnej starostlivosti a starostlivosti o pacientov s cievnou mozgovou príhodou. Sme veľmi radi, že práve počas tejto konferencie odznela prednáška p. Kolarovovej zo Zdravotnickej záchrannej služby Ústeckého kraje o používaní našej mobilnej aplikácie STEMI. Prednáška s názvom „Keď nemôžeš tak pridaj alebo ako zlepšiť timing v starostlivosti o pacienta s NCMP. Aplikácia STROKE na Slovensku“ zaznamenala u zúčastnených úspech a my môžeme byť len hrdí na to, že naša práca vzbudila záujem u tých najpovolanejších. Vďaka spolupráci s odborníkmi sa nám podarilo zostaviť aplikáciu STEMI tak, že jej používaním sme dosiahli 62% redukciu sekundárnych transportov, a takmer 25% zníženie celkového ischemického času.

Pokiaľ Vás naša práca zaujala, kontaktujte nás a my Vám radi sprístupníme DEMO verziu.

STEMI CEO

 

3.6.2019