Späť

STEMI je IT Produktom roka 2018

STEMI CEO a CTO STEMI’s CEO Milan Barger a COO Peter Illés na IT GALA 2018

Komunikačná technológia STEMI získala ocenenie IT PRODUKT ROKA 2018 počas slávnostného večera IT GALA, ktorý sa konal 4. októbra 2018. Prestížne slovenské IT ocenenia boli tento rok odovzdávané už po osemnásty krát.

Podujatie organizuje firma Digital Visions, vydavateľ známeho magazínu PC Revue, s cieľom zhodnotiť a oceniť úsilie ľudí a firiem v oblasti IT a telekomunikácií. Približne 80 účastníkov súťažilo v kategóriách: IT Projekt, IT Produkt, IT Osobnosť roka 2018, a Najziskovejšia firma roku 2017.

Komunikačná technológia STEMI zvíťazila v kategórii IT Produkt roka s najvyšším skóre za hodnotenú originalitu a inováciu produktu, dizajn a funkcionality, prínos pre cieľovú skupinu a využitie. STEMI CEO na pódiu


Technológia STEMI, umožňuje okamžitú obrazovú a hlasovú konzultáciu prípadu infarktu myokardu a cievnej príhody, medzi profesionálnym záchranárom v teréne a špecialistom v nemocnici. Nemocničný tím pritom vidí polohu sanitky, čas dojazdu a rôzne klinické informácie, a dokáže pripraviť potrebné podmienky pre prijatie pacienta v nemocnici.

Sme vďační za toto ocenenie, zároveň si však uvedomujeme, že najväčšia vďaka patrí záchranárom a lekárom, ktorí vynakladajú toto úsilie na záchranu ľudských životov denno-denne. Sme radi, že komunikačná technológia STEMI môže byť pri tom.

 

21.10.2018